- Úvod
- Aktuality, články
- Prvotřídní kuchařské nože SAMURA v naší nabídce - sortiment pro ty, kteří to myslí s vařením vážně
Prvotřídní kuchařské nože SAMURA v naší nabídce - sortiment pro ty, kteří to myslí s vařením vážně
Středa 02. říjen 2024, Autor: Jirka Klecan, Martin PelcPrvotřídní kuchařské nože SAMURA v naší nabídce - sortiment pro ty, kteří to myslí s vařením vážně
Nově jsme do nabídky našeho e-shopu www.e-teplo.cz zařadili špičkové kuchařské nože Samura. Tento výrobce je synonymem pro prvotřídní japonské kuchařské nože. Každý pořádný chlap má nůž a vpřípadě nože od Samury to platí dvojnásob. Nože jsou určeny pro profesionální kuchaře, ale i pro opravdové fajšmekry, kteří nechtějí během vaření ve své kuchyni nebo u grilu nic ponechat náhodě. V nabídce naleznete zvýhodněné sady japonských kuchařských nožů Samura v širokém cenovém rozpětí. Vybere si jistě každý. Součástí nabídky jsou rovněž stojany na nože.
Samura - symbióza japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti
Samura
Naše cesta byla zahájena v roce 2003. První produktové řady jsme vytvořili ve spolupráci s japonskými společnostmi MAC a Mcusta. Japonská filozofie a tradice jsou obsaženy hluboko v naší DNA. Jsme si naprosto jistí, že japonské noži krájí lépe než evropské nože. Japonské nože zůstávají déle nabroušené a déle si také udrží kvalitní ostří.
Přednosti nožů Samura
- vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC
- fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky
- naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více něž u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů)
- rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity.
Japonský kuchyňský nůž - přímý potomek samurajského meče
Japonské nože jsou dokonalým spojením legendárních tradic minulosti a špičkových technologií budoucnosti.
Péče o kuchyňské nože
- správná péče o kuchyňské nože je celá věda, jednoduchá, ale velmi důležitá. Dodržováním několika jednoduchých pravidel můžete výrazně prodloužit životnost dobrého nože a přetvořit vaše rutinní vaření na snadný a fascinující proces.
- broušení a leštění nožů - účel a důležitost
- vlastnosti kvalitního kuchyňského nože značně závisí na stupni jeho konečného broušení a leštění v poslední fázi výroby. Tímto procesem je ovlivněna nejen schopnost nože udržet ostrost po delší dobu, ale také samotný výkon - maximální výsledky s minimálním úsilím.
- navíc také odráží krásu a dokonalost vzhledu nože a poskytuje dodatečnou ochranu proti korozi. Kvalita a přísné dodržování obráběcích technik nám poskytuje odpověď na otázku, proč jsou některé nože lepší, pokud porovnáváme jejich řeznou kapacitu a zachování ostrosti.
Související produkty k článku:
Produkty které jste již shlédli
Kdo jsme?
Firma HAGAS byla založena v roce 1991 jako fyzická osoba. V březnu 2000 došlo k transformaci firmy do společnosti s ručením omezeným pod obchodním jménem HAGAS servis s.r.o.
více informacíKde nás najdete?
HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
CZ-440 01 Louny
IČ : 25413104
DIČ : CZ25413104
T : +420 415 652 069
F : +420 415 652 722
E : obchod@hagas.cz