Sada 3 kuchařských nožů Samura DAMASCUS (SD-0220) - nejpopulárnější sada nožů od Samury
Sada 3 kuchařských nožů Samura DAMASCUS (SD-0220) - nejrozšířenější a nejoblíbenější sada kuchyňských nožů obsahuje 3 nejpopulárnější nože - nůž na ovoce a zeleninu , univerzální nůž a evropský šéfkuchařský nůž . Kolekce těchto nástrojů je charakterizována mimořádnou silou a ostrostí vlastní tomuto materiálu a umožňuje pokrýt celé spektrum technik používaných při vaření. Sada nožů Damascus s texturou na čepeli, umístěných do nádherného dárkového obalu bude skvělým a užitečným dárkem pro každou významnou událost. Doporučujeme ruční mytí .
Samura - symbióza japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti Obsah sady nožů Samura DAMASCUS nůž na ovoce a zeleninu (celková délka 21 cm / délka čepele 9 cm / hmotnost 92 g univerzální nůž (celková délka 24,5 cm / délka čepele 12,5 cm / hmotnost 100 g ) šéfkuchařský nůž (celková délka 33,7 cm / délka čepele 20 cm / hmotnost 238 g). Technické parametry název kolekce: DAMASCUS typ nože: univerzální nůž, nůž na ovoce a zeleninu, šéfkuchařský nůž materiál čepele: damašková ocel 67 vrstev materiál rukojeti: G-10 mytí: nelze mýt v myčce název kolekce: DAMASCUS značka materiálu čepele: AUS-8 tvrdost: 61 HRC barva rukojeti: černo/stříbrná rozěměry balení: 38,6 x 19 x 5,6 cm hmotnost balení: 1508 g záruka: 2 roky. Samura Naše cesta byla zahájena v roce 2003. První produktové řady jsme vytvořili ve spolupráci s japonskými společnostmi MAC a Mcusta. Japonská filozofie a tradice jsou obsaženy hluboko v naší DNA. Jsme si naprosto jistí, že japonské noži krájí lépe než evropské nože. Japonské nože zůstávají déle nabroušené a déle si také udrží kvalitní ostří.
Přednosti nožů Samura vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více něž u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Japonský kuchyňský nůž - přímý potomek samurajského meče Japonské nože jsou dokonalým spojením legendárních tradic minulosti a špičkových technologií budoucnosti.
Péče o kuchyňské nože správná péče o kuchyňské nože je celá věda, jednoduchá, ale velmi důležitá. Dodržováním několika jednoduchých pravidel můžete výrazně prodloužit životnost dobrého nože a přetvořit vaše rutinní vaření na snadný a fascinující proces. broušení a leštění nožů - účel a důležitost vlastnosti kvalitního kuchyňského nože značně závisí na stupni jeho konečného broušení a leštění v poslední fázi výroby. Tímto procesem je ovlivněna nejen schopnost nože udržet ostrost po delší dobu, ale také samotný výkon - maximální výsledky s minimálním úsilím. navíc také odráží krásu a dokonalost vzhledu nože a poskytuje dodatečnou ochranu proti korozi. Kvalita a přísné dodržování obráběcích technik nám poskytuje odpověď na otázku, proč jsou některé nože lepší, pokud porovnáváme jejich řeznou kapacitu a zachování ostrosti.