Sada 3 kuchařských nožů Samura PRO-S (SP-0230) - dárkové balení tří nejoblíbenějších nožů
Sada 3 kuchařských nožů Samura PRO-S (SP-0230) - sada v pouzdře zahrnuje nůž na ovoce a zeleninu, univerzální nůž se středně velkou čepelí a šéfkuchařský nůž se širokou a dlouhou čepelí. Tato sada 3 nožů Samura PRO-S (SP-0230) je balena v dárkovém pouzdře. Doporučujeme ruční mytí .
Samura - symbióza japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti Obsah sady Samura PRO-S univerzální nůž (celková délka: 26,5 cm / délka čepele: 14,5 cm / hmotnost: 104 g) šéfkuchařský nůž (celková délka: 34,9 cm / délka čepele: 20 cm / hmotnost: 220 g) nůž na ovoce a zeleninu (celková délka: 21,3 cm / délka čepele: 9 cm / hmotnost: 97 g). Technické parametry název kolekce: PRO-S typ nože: univerzální nůž, šéfkuchařský nůž, nůž na ovoce a zeleninu materiál čepele: AUS-8 materiál rukojeti: G-10 mytí: nelze mýt v myčce povrch čepele: nepotažená tvrdost: 58 HRC barva rukojeti: černá rozměry balení: 41x18,9x5,5 cm hmotnost balení:421 g záruka: 2 roky. Samura Naše cesta byla zahájena v roce 2003. První produktové řady jsme vytvořili ve spolupráci s japonskými společnostmi MAC a Mcusta. Japonská filozofie a tradice jsou obsaženy hluboko v naší DNA. Jsme si naprosto jistí, že japonské noži krájí lépe než evropské nože. Japonské nože zůstávají déle nabroušené a déle si také udrží kvalitní ostří.
Přednosti nožů Samura vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více něž u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Japonský kuchyňský nůž - přímý potomek samurajského meče Japonské nože jsou dokonalým spojením legendárních tradic minulosti a špičkových technologií budoucnosti.
Péče o kuchyňské nože správná péče o kuchyňské nože je celá věda, jednoduchá, ale velmi důležitá. Dodržováním několika jednoduchých pravidel můžete výrazně prodloužit životnost dobrého nože a přetvořit vaše rutinní vaření na snadný a fascinující proces. broušení a leštění nožů - účel a důležitost vlastnosti kvalitního kuchyňského nože značně závisí na stupni jeho konečného broušení a leštění v poslední fázi výroby. Tímto procesem je ovlivněna nejen schopnost nože udržet ostrost po delší dobu, ale také samotný výkon - maximální výsledky s minimálním úsilím. navíc také odráží krásu a dokonalost vzhledu nože a poskytuje dodatečnou ochranu proti korozi. Kvalita a přísné dodržování obráběcích technik nám poskytuje odpověď na otázku, proč jsou některé nože lepší, pokud porovnáváme jejich řeznou kapacitu a zachování ostrosti.