Sada 3 kuchařských nožů Samura SUPER 5 (SP5-0220) - prvotřídní nože v krásném dárkovém balení
Sada 3 kuchařských nožů Samura SUPER 5 (SP5-0220) - tři nože z damaškové oceli, které lze použít pro téměř všechny typy kuchyňských prací. Baleno v dárkové balení s látkovým pouzdrem v japonském stylu. Abychom dosáhli maximální pevnosti, byly tyto nože vyrobeny starou metodou manuálního kování oceli a naostřeny vodním brusným kamenem o hrubosti zrna 5000. Čepel nožů je vytvořena ze základní vrstvy z oceli VG-10 a damaškové oceli. Pozor - nelze mýt v myčce.
Samura - symbióza japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti Obsah sady nožů Samura SUPER 5 univerzální nůž (celková délka 30,1 cm / délka čepele 16 cm / hmotnost 169 g) nůž Nakiri (celková délka 31,5 cm / délka čepele 17 cm / hmotnost 234 g) nůž Santoku (celková délka 32,2 cm / délka čepele 18 cm / hmotnost 212 g). Technické parametry název kolekce: SUPER 5 typ nože: univerzální nůž, nůž Nakiri, nůž Santoku materiál čepele: damašková ocel 5 vrstev materiál rukojeti: Mikarta mytí: nelze mýt v myčce povrch čepele: nepotažená značka materiálu čepele: AUS-8 tvrdost: 60 HRC arva rukojeti: černo/stříbrná rozměry balení: 37,8 x 13,2 x 4,1 cm hmotnost balení: 991 g záruka: 2 roky Samura Naše cesta byla zahájena v roce 2003. První produktové řady jsme vytvořili ve spolupráci s japonskými společnostmi MAC a Mcusta. Japonská filozofie a tradice jsou obsaženy hluboko v naší DNA. Jsme si naprosto jistí, že japonské noži krájí lépe než evropské nože. Japonské nože zůstávají déle nabroušené a déle si také udrží kvalitní ostří.
Přednosti nožů Samura vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více něž u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Japonský kuchyňský nůž - přímý potomek samurajského meče Japonské nože jsou dokonalým spojením legendárních tradic minulosti a špičkových technologií budoucnosti.
Péče o kuchyňské nože Správná péče o kuchyňské nože je celá věda, jednoduchá, ale velmi důležitá. Dodržováním několika jednoduchých pravidel můžete výrazně prodloužit životnost dobrého nože a přetvořit vaše rutinní vaření na snadný a fascinující proces.
Broušení a leštění nožů - účel a důležitost vlastnosti kvalitního kuchyňského nože značně závisí na stupni jeho konečného broušení a leštění v poslední fázi výroby. Tímto procesem je ovlivněna nejen schopnost nože udržet ostrost po delší dobu, ale také samotný výkon - maximální výsledky s minimálním úsilím. navíc také odráží krásu a dokonalost vzhledu nože a poskytuje dodatečnou ochranu proti korozi. Kvalita a přísné dodržování obráběcích technik nám poskytuje odpověď na otázku, proč jsou některé nože lepší, pokud porovnáváme jejich řeznou kapacitu a zachování ostrosti.