Udící sáček GrandHall olše - pro přípravu hovězího, vepřového a drůbežího masa

SKLADEM

Udící sáček GrandHall olše - pomůže dodat masu autentické uzené aroma a chuť při přípravě v klasické troubě nebo na grilu. Olše je vhodná pro přípravu hovězího, vepřového a drůbežího... více informací

Výrobce GRANDHALL
EAN9318478009373
KategoriePříslušenství pro uzení
Dostupnost SKLADEM
Záruka: 24 měsíců
Cena dopravy: [?]
Naše cena:včetně PHE a DPH 99 CZK 99 Kč 82 Kč bez DPH

Udící sáček GrandHall olše - pro přípravu hovězího, vepřového a drůbežího masa

Udící sáček GrandHall olše - pomůže dodat masu autentické uzené aroma a chuť při přípravě v klasické troubě nebo na grilu. Olše je vhodná pro přípravu hovězího, vepřového a drůbežího masa. Udící sáčky GrandHall jsou vyrobeny z vícevrstvého potravinářského alobalu. Mezi jednotlivými vrstvami se nachází jemné třísky olše, cukr a sirup. Během pečení uvolňují tyto složky úžasné aroma. Maso se během pečení v sáčku lehce pohybuje, čímž získá naprosto lahodnou a jemnou uzenou chuť, a to díky kouři, který je v sáčku uzavřen. Ideální pro přípravu ryb, drůbeže, vepřového, hovězího, jehněčího a zeleniny. Lahodný, snadný a zdravý způsob tepelné přípravy pokrmů.

Hlavní přednosti udících sáčků

  • jednoduché použití s profi výsledkem
  • pouze přírodní ingredience (dřevo, sirup, cukr)
  • žádné čištění po použití.

Doprodej

  • k dispozici je aktuálně poslední 1 kus.

Jak na to

  • naplňte sáček jídlem, které chete udit;
  • vložte jej do předehřátého grilu nebo trouby;
  • prvních 15 minut nastavte teplotu na 250°C;
  • zbývající čas dokončete při teplotě 190°C;
  • otevřete sáček a podávejte.

Doba přípravy (500 g / 1 kg)

  • vepřové kotlety: 15-20 min / 25-30 min
  • kuřecí kousky: 30-35 min / 40-45 min
  • vepřová žebra: - / 70 min
  • brambory: 40-45 min / 50-55 minna kousky nakrájená zelenina (cibule, houby, cuketa, paprika, broikolice): 5-6 šálků nebo 1 litr - 20 min;
  • pozor - doba vaření se může mírně lišit v důsledku rozdílných parametrů u různých typů grilů a trub.

Doporučení

  • doba přípravy/uzení se zkrátí nakrájením potravin na menší kousky;
  • například vykostěné a nakrájené kuřecí prso se uvaří rychleji než celé prso s kostí;
  • totéž platí pro zeleninu, kdy se malé kousky uvaří rychleji.

Recept pro inspiraci - uzené kuře

Ingredience: 1 kuře, zbavené kůže a nakríjené, 1 lžička sušeného tymiánu, 1 lžička česnekové soli, 1/2 lžičky sušeného oregana.

Postup (trouba): kuře umyjte a pečlivě usušte. Smíchejte dohormady tymián, oregáno a sůl. Kuřecí kousky směsí potřeme a promícháme. Kuřecí kousky ohřejte na pokojovou teplotu (např. v mikrovlnné troubě na střední výkon). Ochucené kousky vložte do udícího sáčku a uzavřete. Vařte při teplotě 250°C 15 minut, posléze teplotu zredukujte na 190°C a vařte dalších 50 minut. 

Postup (gril): grilujt 15 minut na plný výkon, poté zredukujte výkon na střední (v případě grilu na dřevěné uhlí zvedněte rošt o 1 pozici výš) a grilujte dalších 45 minut.

Vyjměte sáček ze zdroje tepla a před otevřením jej nechte 10 minut odpočinout. Hotový pokrm podávejte na sáčku nebo servírovacím talíři.

Udící sáčky jsou k dispozici ve 3 druzích aroma - bílý ořech, whisky/dub a olše.

Mohlo by Vás zajímat:

Dotaz na produkt:

Udící sáček GrandHall olše - pro přípravu hovězího, vepřového a drůbežího masa

Váš email: *
Vaše jméno:
Váš telefon:  [?]
Váš dotaz: *
 

  ODESLAT DOTAZ


Podobné produkty

Nahrávám data ...


Produkty které jste již shlédli


Kdo jsme?


Firma HAGAS byla založena v roce 1991 jako fyzická osoba. V březnu 2000 došlo k transformaci firmy do společnosti s ručením omezeným pod obchodním jménem HAGAS servis s.r.o.

více informací

Kde nás najdete?


HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
CZ-440 01 Louny

IČ : 25413104
DIČ : CZ25413104

T : +420 415 652 069
F : +420 415 652 722
E : obchod@hagas.cz

více informací

Kontaktní informace:

HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
440 01  Louny

Tel. : +420 415 652 069
Fax : +420 415 652 722
obchod@hagas.cz
www.hagas.cz

Platební brána Comgate