Základní sada nožů pro šéfkuchaře Samura MO-V Stonewash (SM-0220B) - sada nejpoužívanějších nožů v dárkovém balení
Základní sada nožů pro šéfkuchaře Samura MO-V Stonewash (SM-0220B) - cena za celou sadu kuchyňských nožů je zpravidla mnohem nižší než při nákupu každého nože zvlášť a tato základní sada pro šéfkuchaře MO-V Stonewash není výjimkou. Zakoupení takové sady v krásném dárkovém balení poskytne každému šéfkuchaři minimum potřebných kuchyňských nožů . Tato sada tradičně zahrnuje nejaktuálnější a nejoblíbenější nože při vaření - nůž na ovoce a zeleninu , univerzální nůž a evropský šéfkuchařský nůž . Tyto nože jsou vhodné pro práci s téměř všemi typy potravin. Oloupejte zeleninu, odstraňte povrchové vady a jádřince.
Nakrájejte univerzálním nožem ingredience do salátu, připravte si sendvič nebo nakrájejte suroviny do polévky. Evropský šéfkuchařský nůž vám umožní ukrojit rybí hlavy nebo nakrájet maso, nakrouhat zelí, nasekat zeleninu na salát nebo rozkrojit dort. Řada Mo-V Stonewash je vyrobena z oceli AUS-8. Každý, kdo vlastní tento nůž se stává hrdým majitelem. Vynikající naostření dělá vaření potěšením. Tato chytrá sada se z praktického dárku okamžitě změní na velkolepé překvapení. Speciální povrchová úprava stonewash propůjčuje čepeli výjimečnou tvrdost a vytváří matný strukturovaný povrch. Doporučujeme ruční mytí .
Samura - symbióza japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti Obsah sady Samura MO-V Stonewash nůž na ovoce a zeleninu (celková délka: 21,7 cm / délka čepele: 9 cm / hmotnost: 85 g) univerzální nůž (celková délka: 24,5 cm / délka čepele: 13 cm / hmotnost: 89 g) šéfkuchařský nůž (celková délka: 34,5 cm / délka čepele: 20 cm / hmotnost: 221 g). Technické parametry název kolekce: MO-V Stonewash typ nože: nůž na ovoce a zeleninu, univerzální nůž, šéfkuchařský nůž barva: chrom, černá mMateriál čepele: AUS-8 materiál rukojeti: G-10 mytí: pouze ruční mytí povrch čepele: povrchová úprava stonewash značka materiálu čepele: AUS-8 tvrdost: 58 HRC rozměry balení: 38,9 x 18,9 x 9 cm hmotnost balení:1.558 g záruka: 2 roky. Samura Naše cesta byla zahájena v roce 2003. První produktové řady jsme vytvořili ve spolupráci s japonskými společnostmi MAC a Mcusta. Japonská filozofie a tradice jsou obsaženy hluboko v naší DNA. Jsme si naprosto jistí, že japonské noži krájí lépe než evropské nože. Japonské nože zůstávají déle nabroušené a déle si také udrží kvalitní ostří.
Přednosti nožů Samura vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více něž u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Japonský kuchyňský nůž - přímý potomek samurajského meče Japonské nože jsou dokonalým spojením legendárních tradic minulosti a špičkových technologií budoucnosti.
Péče o kuchyňské nože správná péče o kuchyňské nože je celá věda, jednoduchá, ale velmi důležitá. Dodržováním několika jednoduchých pravidel můžete výrazně prodloužit životnost dobrého nože a přetvořit vaše rutinní vaření na snadný a fascinující proces. broušení a leštění nožů - účel a důležitost vlastnosti kvalitního kuchyňského nože značně závisí na stupni jeho konečného broušení a leštění v poslední fázi výroby. Tímto procesem je ovlivněna nejen schopnost nože udržet ostrost po delší dobu, ale také samotný výkon - maximální výsledky s minimálním úsilím. navíc také odráží krásu a dokonalost vzhledu nože a poskytuje dodatečnou ochranu proti korozi. Kvalita a přísné dodržování obráběcích technik nám poskytuje odpověď na otázku, proč jsou některé nože lepší, pokud porovnáváme jejich řeznou kapacitu a zachování ostrosti.